Baia in apa Sfantului Serafim – la 5 grade Celsius!

Baia in apa Sfantului Serafim – la 5 grade Celsius!

Cand afara sunt vreo 12 grade Celsius si in apa vreo 5, este un act de curaj / credinta / usoara nebunie sa te scalzi, nu-i asa?

Apa din izvorul Sfantului Serafim este recunoscuta in toata Rusia, ca fiind izvorul tamaduitor cel mai rece – are constant 5 grade Celsius! Dar rusii vin si se scalda aici chiar si iarna, la minus 40 grade Celsius, pentru frecventele tamaduiri care se intampla aici – de boli trupesti, sufletesti, neputinte etc.

Astazi ( vineri 23 sept 2016) la ora 15 am pornit cu autocarul catre pustia Sfantului Serafim de Sarov, ca sa ne scaldam in apa tamaduitoare din izvorul sfantului! Zi rece de toamna, dar cu soare – ieri ploua torential si fara ghete, cizme sau șoșoni, chiar erai… fiul ploii!

Doamnele au preferat sa se scalde in cabinele de lemn construite pe piloni deasupra lacului. La fel si preotii din grup. In schimb baietii, mai viteji si fara inhibitii, au plonjat direct in apa, folosind scarile dintre cabine. Ică si-a luat cu el si jacheta de blana, ca sa o sfinteasca si sa il protejeze mereu de aici inainte! Daca tot vine din America si a strabatut jumatate de glob pamantesc ca sa ajunga aici, apoi sa ia tot folosul!

Cand afara sunt vreo 12 grade Celsius si in apa vreo 5, este un act de curaj / credita / usoara nebunie sa te scalzi, nu-i asa? Daca cineva v-ar fi trimis, acasa , sa faceti asa o baie, ati fi spus ca e… crazy! 🙂 In grup este o doamna racita cobza, o alta doamna cu probleme cardiace, dar TOATA LUMEA s-a scaldat astazi in izvorul Sfantului Serafim! Si iata reactiile:

p1090589

p1090597

Din Diveevo, cu drag, multumindu-i inca o data Sfantului Serafim,

Maria Chirculescu, Miriam Turism

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s