4 gânduri despre ”Sf Ioan Rusul, Procopie, Insula Evia, Grecia sept 2008

 1. tatian zice:

  in iunie 2010 am trecut printr-o situatie rea, cu ajutorul sfantului ioan rusul am trecut cu bine peste acele zile.de aceea drept multumire imi doresc sa ajung la biserica unde se gasesc moastele sfantului ioan rusul ,dar nu cunosc modalitatea si costul acestei deplasari,pentruca din pacate ne lovim in drumul nostru catre mantuire de cele lumesti.
  cu multe multumiri anticipate, tatiana

 2. Cely zice:

  Se poate pleca in excursie organizata, sau cu autocarul pana in Atena, de acolo se merge pana pe insula Evia in localitatea Chalkida,o ora cu autobuzul, de unde este legatura spre Procopie(2 ore de mers). Populatia este foarte amabila, te indruma foarte bine cum sa ajungi. Si noi am simtit imediat, mereu, ajutorul Afantului Ioan Rusu, ne-a ajutat Dumnezeu sa ajungem sa ne rugam si sa-i multumim Sfantului la Racla sa. Doamne ajuta tuturor celor ce doresc sa ajunga sa se roage la Sfant! Se poate merge si cu avionul pana in Atena, dar e scump.

 3. Florica Dragos-Roman zice:

  De cand mi-a vorbit intaia oara Par. duhovnic despre acest mare Sfant, Ioan Rusul, mi-am dorit din suflet s-ajung la sfintele lui moaste, numai ca la varsta mea (peste 70 de ani) si la problemele mele de sanatate, nu prea mai speram sa pot ajunge in Grecia. Mi-am umplut golul din suflet (ca nu voi putea ajunge vreodata la racla cu sfintele lui moaste, in Grecia), citind tot ce s-a putut citi despre acest mare Sfant, facator de minuni si m-am rugat lui cu credinta, pentru sanatatea mea si-a copiilor mei, cu familiile lor si dupa fiecare ruga ma simteam mai bine, semn ca Sfantul imi aude pasurile. Iar vara aceasta (mare e puterea Domnului!), mi s-a implinit si fierbintea dorinta, de-a ma-nchina la sfintele lui moaste. Copiii (fiica si ginerele) m-au luat cu ei in Grecia si-ntr-una din zile am ajuns si-n insula Evvia, la minunata biserica din oraselul Procopie, biserica ce-i poarta numele. Am avut f. mari emotii, ajungand langa racla cu sfintele moaste ale lui Ioan Rusu, vibram din tot corpul, dar imediat m-a cuprins o bucurie imensa si as fi vrut sa raman acolo multa, multa vreme. Ma simteam atat de bine si implinita… Cu greu am parasit biserica, dar de-acum il simt si mai aproape pe Sfantul meu drag. Ma voi ruga lui toata viata, pentru ca e un sigur mijlocitor la Dumnezeu pentru noi.

  Florica, din Cluj-Napoca

 4. anca zice:

  mi-am dorit sa ajung in italia si am ajuns. acum imi doresc sa ajung in grecia la Sfantul Ioan Rusul. M-am rugat Sfantului pentru o minune catusi de mica si m-a ascultat. vreau sa merg la EL si sa ii multumesc pentru asta. am o matusa care locuieste in Halkida si sper sa ma ajute sa ajung la el.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s